Mindenmás

Elő a bikinit: a hétvégére igazi strandidő jön Szegedre

Hétvégére teljes mértékben megszűnnek a záporok, zivatarok, egy anticiklonnak köszönhetően szombaton és vasárnap is országszerte napos, egyre melegebb időre készülhetünk, viszont a hajnalok még frissek lesznek, érdemes lesz reggelente szellőztetni – írja a várható időjárásról az Időkép.

Tomboló hőség? Van megoldás! A Szeged365 időjárás-jelentést a szegedi Szabó Klímatechnika támogatja.

Szombaton 27 és 32, vasárnap már 29 és 34 fok közötti maximumokat mérhetünk, felhők alig lesznek az égen, vagyis ez a hétvége kiváló strandidőt tartogat Szegeden.

Ne feledkezzünk meg azonban a nagyon erős UV-sugárzásról! Ha hosszabb ideig a napon tartózkodunk, mindenképpen gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, viseljünk szalmakalapot, napszemüveget. A melegben fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele is, igyunk legalább napi 2-3 liter cukor-, koffein- és alkoholmentes folyadékot! A jövő hét hét első napjaiban tovább fokozódik a hőség, délutánonként helyenként 35 foknál is melegebb lehet, ezért a másodfokú hőségriasztást is megkaptuk Szegedre!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb