Mindenmás

Jöhet egy hatalmas csapatás Szeged mellett? Érkezik a Körös-Toroki Napok, és mi már most hátast dobtunk a fellépőktől!

Három napon keresztül várják a bulizni vágyókat Szegedtől néhány kilométerre Csongrádon, ahol a Tisza-part 3 napra átváltozik az egyik legnagyobb szabadstranddal rendelkező fesztiváljává.  Mutatjuk, mire számíthattok augusztus elején:

Indul a buli! Készülj fel, mert itt az egyik legmenőbb fesztivál a térségben – a Körös-Toroki Napok, vagy ahogy mindenki ismeri, a KTN Feszt! Ez az esemény igazi kavalkádja a szórakozásnak, és minden évben Szegedet és az országot is lázba hozza. Idén pedig még vadabb és izgalmasabb programokkal készülnek Nektek!

Mi teszi ezt a fesztivált igazán menővé? Kezdjük azzal, hogy a KTN Feszt minden korosztályt megmozgat. A családok és fiatalok napközben INGYEN élvezhetik a területet, beleértve a fantasztikus homokos folyóparti strandot is! És amint leszáll az este, megindul a buli a 4 különböző színpadon. Világsztárok és hazai előadók garantálják a fergeteges hangulatot.  Az EDM és dance szerelmesei a LAGUNA BEACH CLUB-ban találják meg a kedvenceiket, míg a house és techno fanok az új Burn ELECTRO-TOROK stage-en rotyoghatnak. A napközben felállított BEACH színpad pedig a könnyedebb r’n’b, nudisco és deep house zenékkel várja a strandolókat. A legnagyobb favorit természetesen a Nagyszínpad, ahol a legnagyobb magyar előadók lépnek fel:

De nemcsak a zenei élmények teszik különlegessé ezt a fesztivált. A KTN Feszt egész napos kulturális és családi programokkal várja a közönséget. Ingyenes sportesemények, gyermekprogramok, vetélkedők, valamint helyi alkotók és hagyományőrzők bemutatói teszik színesebbé az eseményt.

A KTN Feszt egy olyan esemény, amely generációkat ölel át és a legmenőbb trendeket vonultatja fel. Az idei fesztivál a hagyományokat megőrizve, mégis újítva, az igazi fesztiválhangulatot hozza el Szegedtől néhány kilométerre. És természetesen, nem szabad elfeledkeznünk a vásári forgatagról és a finom kulináris élményekről sem, hiszen nincs is jobb, mint egy átbulizott éjszaka után egy forró lángossal kezdeni a napot a strandon.

Ne maradj le erről a menő fesztiválról! Jegyezd be a naptáradba a Körös-Toroki Napokat: augusztus 3-5., és élvezd az egyedülálló hangulatot, a jó zenét és a felejthetetlen élményeket. A KTN Feszt garantáltan emlékezetes pillanatokat szerez neked és barátaidnak. ITT tudod megvenni a jegyed.

Láttad már a legújabb KTN Feszt Tik-Tok videót?

Esemény: https://www.facebook.com/events/1336797490178537/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb