Mindenmás

Tuti tipp: Wakeboard, Beach Party és AJÁNDÉK utazás a Taxi Plusz Szegeddel

Berobbant a nyár Szegedre, és valljuk be őszintén, sokkal kényelmesebb egy homokos parton koktélt iszogatva élvezni a napsütést, mint a betondzsungelben. Ha Te is így gondolod, akkor van egy jó hírünk: a Taxi Plusszos srácok megmutatták, hogyan kell igazán menőn csapatni a Sun City Szabadidőközpontban, és most 4 szerencsést meglepnek egy-egy Taxi Plusz kuponcsomaggal.

A Taxi Pluszt mindenki úgy ismeri, mint Szeged ikonikus társasága, akik nem csak minket, kedvenceinket, hanem élményeket is szállítanak. A 35 éves Taxi Plusz méltó módon ünnepel idén, de figyelnek arra is, hogy folyamatosan újítani tudjanak. Korábbi videójukban erről meséltek:

Az újításoknak köszönhetően a profizmus mellé egy nagy adag lendületességet és fiatalságot is kaphatunk a Taxi Plusztól, amelyre tökéletes példa legutóbbi videójuk, ahol kiugrottak a Sun City Szabadidőközpontba, hogy az aszfalt után a hullámokat is meghódítsák. Lessétek meg legutóbbi videójukat, amiből kiderül, sikerült-e mindenkinek állva maradnia a wakeboardon:

Te meddig bírnál talpon maradni a wakeboardon? Próbáld ki magad most, ugyanis a legújabb nyereményjátékunkban 4db 5000 forintos Taxi Plusz kuponcsomagot sorsolunk ki, ezzel támogatva a szegediek szórakozását. A dolgod csupán annyi, hogy megírd nekünk Facebookon kommentben, melyik a kedvenc vízisportod, és ha Te vagy a szerencsés, már viheted is a kuponokat, utána indulhat a vizes csapatás!

Rendelj Taxi Plusz autót Szeged legmenőbb taxi applikációján keresztül, vagy csörögj rájuk, és már érkezik is az autó érted: +36 62 555 555

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb