Mindenmás

Most történt: felcsaptak a lángok Balástyánál, a szomszédos vármegyében pedig akkora tűz van, hogy a szentesi tűzoltókat is kivezényelték a helyszínre

A balesetek mellett nagyon úgy fest, hogy péntek délelőttre tűzesetek is jutottak: egy balástyai tanyánál egy öntözőszivattyú és lábon álló gabona égett, míg a szomszédos vármegyében, Pálóczipuszta közelében egy bálázógép kapott lángra és okozott nagyobb tüzet, ahova a szentesi tűzoltókat is riasztották.

Előbbihez a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik gyorsan eloltották a tüzet, míg utóbbinál a kigyulladt bálázógép mellett több hektáros területen a szalmabálák még most is égnek. Ehhez a tűzesethez a kunszentmártoni, a szarvasi és a szentesi hivatásos tűzoltók vonultak ki, valamit a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltják a lángokat. A munkálatokat erőgép is segíti. Az erős szél nehezíti az oltást – tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról.

Nincs ma egyszerű dolga egyébként sem a rendőröknek sem a tűzoltóknak, hiszen halálos balesettel kezdődött a nap. Kitartást kívánunk nekik!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb