Mindenmás

Sikeres garázsvásárt tartottak Kristófnak, aki Szegeden a Szent Vincent Rehabilitációs Központban vesz részt komplex fejlesztésben

A Szent Vincent Rehabilitációs Központról több alkalommal is írtunk már: megálmodója és alapítója Détári Vilmos, aki ugyancsak átesett egy súlyos stroke-on. Most, mint sérült ember látja mekkora szükség van arra, hogy a betegek egy helyen személyre szabottan, komplex kezelést kapjanak. Kristóf élete 29 évesen vett tragikus fordulatot, azóta nagyon sokan segítik a felépülését.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központban mindent megtesznek a sérült emberek felépüléséért, és hogy a lehetőségekhez képest a lehető legteljesebb életet tudják élni a komplex kezelésekre járó emberek.

Kristóf élete 2021 októberében, 29 éves korában, tragikus fordulatot vett. Jóindulatú agydaganatokat diagnosztizáltak nála, melyek a jobb agyféltekében helyezkedtek el. A daganatok eltávolítása részben volt csak sikeres. A műtét után nem sokkal kiterjedt stroke érte a bal agyféltekét, melynek következtében lebénult Kristóf jobb oldala, és elveszítette beszédképességét. Jelenleg ellátásra szorul, kerekesszékhez kötött.

Sajnos külön szomorú, hogy a történtek idején Kristóf nem rendelkezett munkaviszonnyal, így a rokkantnyugdíját ehhez mérten, alacsony összegben állapították meg. Ahhoz, hogy Kristóf sikeresen felépüljön évente több, ismételt rehabilitáción kellene részt vennie. Ezért tartottak most is garázs vásárt Kristófnak, ami sikeresen zárult. A legkisebb adományt is örömmel fogadta a család.

A családtól megtudtunk, hogy a sikeres garázsvásárnak köszönhetően tovább folytatódhat Kristóf kezelése a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Az egész család nagyon hálás az eddigi adományokért, és szeretettel várnak minden apró segítséget.

Ha szeretnél Te is segíteni, akkor az alábbi módokon teheted meg:
Számlaszám 11773487-51266648
IBAN HU96117734875126664800000000
BIC/SWIFT KÓD:   OTPVHUHB
Kovács Beáta
KÖZLEMÉNYBE: ADOMÁNY

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb