Mindenmás

Újra kellett éleszteni az éjszaka balesetező sofőrt Földeáknál, egy másikat ki kellett vágni az autójából Szentesnél

Sűrű volt az éjszaka Szeged környékén, este 9 körül autó gyulladt ki Bordányban, majd éjfélkor egyszerre két súlyos baleset is történt. Mint megtudtuk, az egyik autó sofőrjét – aki Földeáknál eddig tisztázatlan okból villanykarónak csapódott – a helyszínen újra kellett éleszteni. Szinte egy időben vele, Szentes térségében egy járműbe szorult sofőrt szabadítottak ki feszítővágóval, úgy, hogy az autó 10-15 méteres környezetében még a lángok is felcsaptak.

Az első eset este 9 körül történt Bordányban, ahol egy személyautó kigyulladt a COOP ABC előtti részen. A második éjfél környékén következett be, mint az éjszaka megírtuk, villanyoszlopnak ütközött, majd oldalára borult egy gépkocsi a Földeák és Makó közötti út 17-es kilométerszelvényénél. A járműbe beszorult egy ember, akit a makói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki. 

Úgy tudjuk, az autót vezető férfit a helyszínen élesztették újra, ezt követően kórházba szállították.

ÉJFÉL UTÁN SZENTESEN IS TÖRTÉNT EGY BALESET

A harmadik baleset a 451-es főút 38-as kilométerszelvényénél, Szentes térségében történt, ahol felborult egy Opel Astra. A baleset következtében a járműbe beszorult egy ember, valamint a kocsi környezetében, tíz-tizenöt négyzetméteren tűz keletkezett. A szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a balesethez, kiemelték az utast, egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb