Közélet

Adathalász vírus támadta meg a közösségi oldalunk, de rövid időn belül elhárítottuk a veszélyt! Fontos: NE add meg a bankkártya adatokat senkinek!

Szeged, az a város, amit mindannyian szeretünk, ahol a Szeged365 család tagjaként mindennap híreket és érdekességeket osztunk meg veletek, most valami olyan történt, amire nem számítottunk. KIEMELTEN FONTOS: MI SOHA NEM KÉRÜNK BANKKÁRTYA ADATOKAT!

A minap feltűnt egy hamis profil a Facebookon, amely Szeged365 néven próbálja megzavarni közösségünk nyugalmát. Az oldal nevében hamis üzeneteket küldenek ki, és próbálják becsapni nyerteseinket. Azt írja, hogy nyertél, és kéri a bankkártya adatokat. NE ADD MEG! Szeretnénk biztosítani minden kedves követőnket, hogy a Szeged365 család tagjai nagyon komolyan veszik a biztonságot és a tisztességet, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hamis profilok ne zavarhassák meg közösségünk működését. A hamis felhasználót tiltottuk és jelentettük a Facebook központnak.

Eközben fontos, hogy mindenki legyen óvatos, és ne kattintson a gyanús hivatkozásokra, ne adja meg személyes adatait olyan üzenetekben, amelyek nem tűnnek hivatalosnak. MI SOHA NEM KÉRÜNK BANKKÁRTYA ADATOKAT!

A legfontosabb pedig: együtt vagyunk erősebbek! Kérjük, segítsetek nekünk azzal, hogy jelentitek ezt a hamis profil oldalt a Facebooknak, hogy minél előbb el tudjuk tűntetni.

Köszönjük, hogy része vagytok a Szeged365 családnak, és köszönjük a támogatásotokat. A közösségünket nem lehet csak úgy megzavarni – a Szeged365 továbbra is itt lesz, hogy együtt lüktessünk Veletek!

Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsétek el: a Szeged365 család mindig a hivatalos oldalon keresztül kommunikál veletek. Bármilyen kétség esetén ellenőrizd az oldal hivatalosságát, vagy lépj velünk kapcsolatba közvetlenül. Vigyük tovább együtt Szeged szeretetét – erősebben, mint valaha!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb