Sport

Szerdán ingyenes meccs lesz a Szent Gellért Fórumban! Nem is akárki lesz az ellenfelünk

Első osztályú csapatot fogadnak a szegedi srácok, barátságos mérkőzés keretein belül. NB II-es együttesünk szerdán 11 órakor az élvonalbeli Paksi FC-t fogadja felkészülési mérkőzésen a Szent Gellért Fórum centerpályáján.

Az NB III-as Hódmezővásárhely és a Körösladány legyőzését követően egy magasabb osztályban szereplő csapattal, a Paksi FC-vel méri össze tudását Alekszandar Sztevanovics együttese. A nyári felkészülési időszak utolsó hazai edzőmérkőzése következik, így aki élőben szeretné megnézni a kék-feketéket a szezonrajt előtt, látogasson ki a Szent Gellért Fórumba! A mérkőzés díjmentesen megtekinthető a C szektor lelátóiról.

„Az új játékosainknak időre van szükségük, amíg megértik egymást a pályán. Az időzítésre gondolok elsősorban: fontos, hogy felismerjék, mikor kell támadni a területet, vagy éppen biztosítani azt. Az út elején járunk, de már sok mindent megtettünk és a Körösladány elleni meccs megmutatta, hogy jól haladunk. A fegyelmezettség terén sokat fejlődtünk. Fontos, hogy milyen a labdával való játékunk, de legalább ennyire lényeges, hogy a labda mögött hogyan játszunk és hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre. A Paks elleni mérkőzés jó teszt, hogy felmérjük, hol tartunk ebben jelenleg.” – nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics vezetőedző.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb