Mindenmás

Késő esti bevetés: a Szilléri sugárútra vonultak ki a szegedi tűzoltók (frissítve)

A helyszín a Szilléri sugárút, az időpont kedd este 9 és 10 között, a főszerepben pedig ismét a szegedi tűzoltók. Gázszivárgás miatt vonultak ki a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakemberei a Fecske utca és a Szilléri sugárút találkozásához, miután Szeged365 olvasói információk alapján a kutyafuttató környékén többen is erős gázszagot éreztek.

A szivárgás okát a kivezényelt egységek megszüntették, úgy tudjuk, senki sem sérült meg az esetben.

FRISSÍTVE: ÚJABB TŰZESETHEZ KELLETT VONULNI

Cikkünk megjelenését követően jött az újabb Szeged365 olvasói tudósítás, amely szerint egy traktor gyulladt ki Csanádpalota külterületén. A tűzoltók már a helyszínen (23:00), amint bővebb információt kapunk, cikkünk frissülni fog! Köszönjük az infókat Olgának!

FRISSÍTVE: SZALMABÁLÁK ÉS PÓTKOCSI ÉGETT

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szalmabálák lángoltak egy pótkocsin kedden este Csanádpalotán. A makói és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, több vízsugárral, azonnal megkezdték az oltást. A pótkocsi ekkor már teljes terjedelmében égett, a tűz a körülötte lévő aljnövényzetre is átterjedt. A tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a traktor vezetőjét a mentők kórházba szállították.  

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb