Mindenmás

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze Szegeden járt és megdicsérte a Maláta csirkeszárnyait! Kóstold meg Te is!

Különleges vendégek érkeztek a Szegeden található Malátába az elmúlt napokban. A hírességek között volt Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze is, aki elképesztően jól érezte magát Szegeden. Azt mondta a Szeged365 élő bejelentkezésében: “Remekül érzem magam. Olyan csirkeszárnyat ettem amilyet csak nagyon ritkán, nagyon ritka helyen lehet!” 

Ilyen dicséretet után büszke is a szegedi szívünk. Meg kell jegyeznünk, hogy a Maláta már hosszú ideje a gasztronómiai élet egyik meghatározó szereplője Szegeden. Az étterem különleges ételei közül az egyik legnépszerűbb a csirkeszárny, melynek páratlan ízvilága nem csak a vendégek, de a sztárok körében is elismerésre talált.

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze nemrég látogatott el a Malátába, ahol egy különleges tárlatvezetésen vett részt, a Hetedhét Hungarikum kiállításán. Később a különleges hétvégén, a Maláta extra finom csirkeszárnyait kóstolta meg. Bodrogi Gyula színművész ezután dicsérte meg a fenséges vacsorát.

De nem csak az ínycsiklandó csirkeszárnyak teszik vonzóvá a Malátát. Az étterem kínálata számos hűsítő itallal is bővül a nyári hónapokban. Próbáljátok ki a frissítő limonádéikat vagy a ház saját receptje alapján készült, hűsítő koktéljaikat, és természetesen Szeged legkiválóbb, szó szerint a világ minden tájáról érkező különleges kézműves söröket. 

Töltsd a nyári napokat a Maláta hangulatos udvarán, élvezd a finom ételeket és a hűsítő italokat, miközben megismered Szeged kulturális életének izgalmas programjait. Foglalj asztalt a Malátában és kóstold meg te is a csirkeszárnyat, amit Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze is megdicsért!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb