Szegedi Arcok

Hihetetlen: majdnem teljesült a Kétfarkú Kutyák kihívása, de az utolsó napon belerongyoltak a tram-trainbe – új challenge-t hirdettek a szegedi srácok

Júniusban hirdette meg a második szegedi Tram Train össze(nem)törő kihívását a Kétfarkú Kutya Párt városunkban. Sokáig úgy tűnt, hogy meglesz a challenge, ám ma – a kihívás utolsó napján – mégiscsak sikerült teliberni egy autósnak a vasútvillamost a Vásárhelyi Pál utca és a Pulz utca kereszteződésében. A Kétfarkúak viszont így sem adják fel, újabb kihívást hirdettek!

“Ma reggel készült el az új tram-train összeNEMtörő kihívás posztjához a grafika. Erre nem bele mennek egyből? Mindegy, holnaptól kezdjük a számolást és 8.13-ig kell kibírni csattanás nélkül” – írták a Facebook oldalukon.

ÚJ KIHÍVÁS, FEKVŐTÁMASZOK NÉLKÜL

A szegedi srácok viszont ezúttal módosítottak egy kicsit a kihíváson: nem a fekvőtámaszokra gyúrnak, hanem a közösségi munkára. Így írnak: “mivel a testedzéses ajánlatok eddig nem értek el hatást, most közösségi munkával próbálkozunk: Ti nem mentek neki – Mi takarítunk! Magyarán szépen kisuvickoljuk és rendbe rakjuk a balesetekkel leginkább érintett részeken a megállókat és az érintett gyalogátkelőket.” Tehát, amennyiben sikerül nem összetörni a Szegeden és Vásárhelyen cirkáló vasútvillamosokat, úgy a Kétfarkú Kutyák takarítanak: felszedik a szemetet és megtisztítják a megállókat.

Hajrá Szeged és Hódmezővásárhely!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb