Mindenmás

Az ellátáshoz nélkülözhetetlen, és egyben gyorsan fogyó eszközöket adományozott a Déli-Farm Kft. a szegedi Gyermekklinika Sürgősségi Ambulanciájának

A szegedi székhelyű Déli-Farm Kft. 2021-ben indította el misszióját, miszerint a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából minden évben megajándékoz egy-egy szervezetet, hogy így segítsék az ott folyó munkát. Az idei évben egy véletlennek köszönhetően került a fókuszba az SZTE Szent-Györgyi Albert Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Sürgősségi Beteg Ambulanciája. Mint kiderült, számos olyan eszközt is használnak a kis betegek mindennapi ellátása során, mely a cég palettáján is megtalálható, így most nekik segítettek.

A szerkesztőségünknek küldött levelükben azt is kiemelték, hogy ebbe a mostani akcióba közvetlenül bekapcsolódott a Déli-Farm kiemelt német beszállítója is, az Albert Kerbl GmbH, mely nagyobb mennyiségben küldött a klinikai egységnek olyan alapvető, az ellátáshoz nélkülözhetetlen és egyben gyorsan fogyó eszközöket (pl. nitril kesztyű, bandázs, maszk, olló, tárolódoboz stb.), melyekkel remélhetőleg segíthetik megkönnyíteni a sürgősségi ellátásban folyó munkát.

Mint tovább írják, az adományt július 12-én vehették át az intézmény munkatársai a cég képviselőitől. A Déli-Farm vezetését és munkatársait a mostani akció során különösen jó érzés töltötte el, hogy a felajánlásukkal a gyógyítás iránt elkötelezettek mindennapi munkájához járulhattak hozzá – tették hozzá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb