Mindenmás

Nyári kánikula a városban? Megoldásunk: hűsítő koktélok a Napfény Műteremben!

Amikor a hőmérő higanyszála kényelmesen elnyújtózik a 30 fok feletti tartományban, az utcán sétálgatva a forró aszfalton süvítő szél sem hoz frissülést. Szeged belvárosa szinte vibrál a hőségtől. Ilyenkor mindenki egy dologra vágyik: egy hűsítő, jéggel teli pohár finom koktélra, hogy csillapítsa a nyári forróságot.

Nos, itt a jó hír! A Napfény Műterem a szegedi Széchenyi tér szívében, pont egy ilyen menedék a nyári kánikulában. Szeged egyik legkülönlegesebb kulturális és gasztronómiai pontjánál, a Napfény Műteremben olyan koktéllistával várnak Téged is, ami garantáltan megalapozza a tökéletes csajos estétek.

A történelmi épületbe lépve, a város zajától elszigetelve, az árnyékos belső udvarban vagy a légkondicionált belső terekben igazán élvezhető a nyári szünet. Nem véletlenül ez az udvar a kedvence a szegedi művészeknek is, és személyesen, többek között Csuja Imre és Koporny Lia is itt tartotta estéjét, ami hatalmas siker volt. Tartozunk egy vallomással: mi is, a teljes szerkettőséggel voltunk már itt, nem is egyszer. A hölgyek egyértelmű kedvence a Sex On The Beach és az Aperol Spritz. A férfi kollégák pedig egyértelműen a sörkoktélokért volt oda, hogy éppen kinek melyik volt a kedvenc íz, na arról már megoszlottak a vélemények.

A Napfény Műteremben nemcsak a hűsítő koktélok kínálata kiváló, hanem a barátságos kiszolgálás és a kellemes, elképesztően barátságos hangulat is hozzájárul ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Nem kell többé hűs árnyékot keresni a városban! Foglaljon asztalt a Napfény Műteremben, és hűsítő koktéllal a kezében élvezze a nyári estéket a város szívében!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb