Mindenmás

Zöld beruházás zöld pénzügyekkel: a Cédrus Liget Lakópark finanszírozási lehetőségei

Manapság egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, és ez nem csak a természetvédelemre, hanem a pénzügyekre is vonatkozik. Az ingatlanpiac egyik legújabb szereplője, a Cédrus Liget Lakópark nemcsak geotermikus fűtéssel támogatja a zöld törekvéseket, de a finanszírozás terén is innovatív megoldásokat kínál.

Egyre több lakópark-kereső érdeklődik a finanszírozási lehetőségek iránt, hiszen a megfelelő konstrukció kiválasztása jelentős mértékben megkönnyítheti az új otthon megszerzését. A Cédrus Liget Lakópark ezen a téren is igyekszik segíteni a leendő lakóknak.

Elsőként kiemeljük azt a tényt, hogy csak a vételár 20%-át kell befizetni és máris beköltözhetünk. Sőt, az egyedi megállapodás alapján fizethetjük a lakást, és a bérleti díjat is, így zavartalanul élhetünk már új otthonunkban. Ezzel a konstrukcióval a Cédrus Liget Lakópark lehetőséget ad arra, hogy új otthonunkat kipróbáljuk, mielőtt teljes mértékben elköteleződnénk mellette. Sőt abban is segít, hogy amíg a bankkal el tudjuk intézni a pénzügyi konstrukciókat, addig is élvezzük a lakópark adta lehetőségeket.

A másik népszerű befektetés, hogy tulajdonképpen már bérlővel együtt lehet befektetni az ingatlanba, így azonnal termeli is a pénzt a befektetésünk, miközben minden adminisztrációs és egyéb feladatot átvállalnak tőlünk. Életünk tele van váratlan fordulatokkal. Lehet, hogy úgy döntünk, hogy kiköltözünk, vagy más befektetési lehetőséget találunk. Semmi gond, mert a Cédrus Liget Lakópark megérti ezt. Amennyiben úgy döntünk, hogy nem szeretnénk tovább bérelni a lakást, a 20%-ot visszakapjuk. Igen, visszakapjuk a befektetett pénzünket, mintha semmi sem történt volna.

A Cédrus Liget Lakóparknál is halmozottan igaz az állítás, miszerint az ingatlanba befektetni jobb, mint az aranyba. A pénzügyi konstrukcióinkat tehát úgy alakították ki, hogy azok mindenki számára elérhetők és megfizethetők legyenek. Ha a zöld jövő és a fenntartható pénzügyek is fontosak számodra, érdemes megnézned a Cédrus Liget Lakópark pénzügyi lehetőségeit. Lehet, hogy a következő otthonod már itt vár rád! Jelentkezz most ITT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb