Mindenmás

Egészségügyi intézményből lopott egy férfi Szegeden, az egyik dolgozó telefonját csente el

A szegedi rendőrök elfogták azt a helybéli férfit, aki egy egészségügyi intézményben lopott telefont – tudtuk meg a police.hu-ról. Mint kiderült, a rendőrségre még 2023. július 11-én délután érkezett bejelentés, mely szerint egy egészségügyi intézményben ellopták az egyik dolgozó mobiltelefonját.

A nyomozás második napjának reggelén újabb bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy az elkövető egy használt mobiltelefonokat árusító boltban próbálta értékesíteni a zsákmányt, azonban az adásvétel során több hívás is érkezett az eladásra kínált készülékre – annak tulajdonosa tárcsázta a számot –, a zavartan viselkedő férfi ekkor vált gyanússá az eladónak.

BEISMERTE TETTÉT

A nyomozók az esetet követően nem sokkal elő is állították a férfit, aki a gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. A szegedi elkövetőnek lopás vétsége miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb