Mindenmás

Közel 2000 lóerő találkozik az Árkád Szegedben, megérkeztek a Legendás Sportautók

Motorokat indíts Szeged! Megérkezett az Árkád Szegedbe Magyarország egyik legmenőbb mutatványa, a Legendás Sportautók kiállítás, amely keretein belül közel 2000 dühöngő lóerő csodálható meg. Mutatjuk, mik várnak a benzingőz szerelmeseire.

Korábban megosztottunk néhány fotót, ahol Feri nevű Szeged365 Family tagunk csípte el a járgányokat, ahogy éppen megérkeznek az Árkád Szeged parkolójába. Már ekkor sejtettük, hogy itt valami hatalmas durranásra készülhetünk:

Azóta rengeteg olvasói fotót kapunk tőletek, amiken az elképesztő gépállatok láthatók a világ minden tájáról, ahogy békésen parkolnak az Árkád Szeged -1. szintjén. A tökéletesen karbantartott járgányok között olyan klasszikus darabokat találunk, mint a Chevy Impala, Corvette C2 Stringray és egy tűzpiros C3. Megcsodálhatjuk továbbá a Shelby Cobra 427-est, amiről úgy tartják, ezzel az autóval mosták el a határt az európai és amerikai autógyártás között.

A Szeged365 szerkesztőségének titkos kedvence a Dodge Charger 440 Magnum, ami a „muscle-car” kategória koronázatlan királya, ráadásul a beltere az eleganciát ötvözi a funkcionalitással, a luxus érzetét a versenyszellemmel. Ha az Árkád Szegedben járunk, találkozhatunk a Jaguar E-type-pal is, amit Enzo Ferrari a valaha gyártott „legszebb autónak” nevezett.

A Legendás Sportautók kiállítás július 23-ig tekinthető meg az Árkád Szegedben nyitvatartási időben. Várjuk továbbra is tőletek a lenyűgöző fotókat, kedves Szeged365 Family. Most hétvégére pedig állítólag külön meglepetéssel készül az Árkád Szeged, amiről természetesen egyből be fogunk számolni nektek. Az esemény részleteit megtaláljátok az Árkád Szeged oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb