Mindenmás

Exkluzív AJÁNDÉK a KTN Feszt rajongóinak! Nyerj napi JEGYET és egyedi KTN Feszt trikót Szeged Fitness-Királynőjétől!

Te vagy a legmenőbb fesztivál-arc? Most itt a lehetőség, hogy megnyerj egy hamisítatlan fesztivál elményt és egyedi KTN Feszt trikót, ami garantáltan feldobja majd a nyári szettedet. És ki lehetne ennél jobb ajándékozó, mint a szegedi fitness-királynő, Szabó Kinga?

Miért érdemes részt venni ebben a kihagyhatatlan játékban? Nos, a KTN Feszt minden évben lenyűgözi a látogatókat a fantasztikus programokkal és a fergeteges hangulattal, és erre idén pluszban rá is kontráztak a szervezők. Most te is részese lehetsz ennek az izgalmas eseménynek, és megélheted a fesztiválok igazi varázsát. Az általad választott napi jegy biztosítja a belépést a legmenőbb koncertekre és a színes programokra, ahol garantáltan szórakozásban lesz részed.

De ne feledkezzünk meg az egyedi KTN Feszt trikóról sem! Ezzel a trikóval garantáltan a figyelem középpontjába kerülsz, és megmutathatod, hogy te vagy KTN Feszt legmenőbb arca!

Nincs más dolgod, mint ellátogatni a KTN Feszt Tik-Tok oldalára, és lájkolni a Szabó Kingás videójukat, majd a Szeged365 Facebook oldalán megírni kommentben, melyik napra szeretnél jegyet nyerni! Pofon egyszerű igaz? Akkor irány a Tik-Tok és a Facebook, és találkozzunk augusztus 3-5. között Csongrádon a Körös-Toroki Napokon!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1336797490178537/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb