Mindenmás

Halálos baleset Szegeden: 5 méter magasról zuhant le egy autó, egy kertben landolt (frissítve)

Autó zuhant egy udvarba Szeged-Szentmihálytelken péntek délután 6 előtt – tudtuk meg a Szeged365 környéken tartózkodó olvasóitól, az elsődleges információink szerint egy töltésről hajtott le az autó. Az eset körülményei egyelőre nem tisztázottak, így az sem, hogyan vesztette el a sofőr az uralmát az autója felett.

A helyszínre – amely a Szentmihálytelek Röszke felőli végében lévő Harcos utca – a rendőrök és a tűzoltók is kiérkeztek, úgy tudjuk, az autóban ülő két embert az utóbbiak szabadították ki.

Az érintett területen teljes útlezárás van.

Az ügyben megkerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányságot is, a sajtóügyeletük megerősítette, hogy baleset történt, azonban a pontos körülményekről még nekik sem volt információjuk. Amint lesz, cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE: ÖT MÉTER MAGASRÓL ZUHANT LE AZ AUTÓ

Újabb információk érkeztek cikkünk megjelenését követően, a Katasztrófavédelem szerint 5 métert zuhant a töltésről az autó, amelyben ketten utaztak. A helyszínre a rendőrség, a mentőszolgálat, a szegedi tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.

FRISSÍTVE: ÉLETÉT VESZTETTE A SOFŐR, VALÓSZÍNŰLEG VEZETÉS KÖZBEN LETT ROSSZUL

Szeged365 olvasói beszámolók alapján egy rabszállító rendőrautó állt meg segíteni, a benne lévő rendőr azonnal megkezdte a sofőr újraélesztését.

“Egy nagy csattanást hallottunk, egyből mentünk is megnézni, hogy mi történt. Két úr le is ment gyorsan az árokba, közben megállítottunk egy arra menő rabszállító rendőrbuszt. A rendőr megkezdte az újraélesztést a sofőrnél”

– írta Máté nevű olvasónk.

Úgy tudjuk, az autót vezető férfi a helyszínen az életét vesztette, az értesüléseinket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság este 8 körül erősítette meg. Mint hangsúlyozták, a sofőr nem a baleset következtében vesztette életét, hanem fordítva: valószínűleg egy autóvezetés közben bekövetkezett rosszullét miatt zuhant le a jármű az 5 méter magas töltésről. A tragikus kimenetelű balesetben más nem sérült meg, annak dacára, hogy az autó egy kertbe zuhant.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb