Mindenmás

Nincs para, ha nincs pára – EXTRA kedvezményes REHAU nyílászárók a MERKBAU kínálatában júliusban

Tudjuk, hogy az otthonod kialakítása komoly feladat, főleg az elszállt árak mellett, de ne aggódj! A Merkbau Zrt. legújabb akciója segít, hogy a nyílászárók korszerűsítése igazi sikersztori legyen. Mutatjuk, milyen kedvezményekkel várnak Téged szegedi építőcenterükben:

Újabb fogyasztóközpontú megoldással állt elő a Merkbau Zrt. annak érdekében, hogy minden szegedi vásárlójuk a legmagasabb minőséghez jusson hozzá a lehető legkedvezőbb áron. Állandóan alacsony tartott áraik mellé most egy különös akciót hirdetnek, melynek keretein belül EXTRA kedvezménnyel juthatsz hozzá a nyílászárók széles választékához, legyen szó ablakról, bejárati ajtóról, vagy garázskapuról.

A mostanában lassan „megszokottnak” mondható szélsőséges időjárás is jól mutatja, hogy a nyílászárók legalább olyan fontosak, mint a hőszigetelés, vagy a vakolat. A kinti és benti hőmérséklet között kialakuló különbség következtében nagy mennyiségű pára csapódhat le, amely később penészedéshez, rongálódáshoz vezethet. Ennek megelőzése érdekében érdemes a legjobb minőségű nyílászzárókkal felszerelni otthonunkat.

A mi tuti tippünk a REHAU műanyag nyílászáró, amely a Merkbau cégcsoporton belül készül és a gyártását az ABEX Kft. végzi. Igen, jól látod, nem csak forgalmazásban, hanem gyártásban is kiveszik a részüket a Merkbau cégcsoport tagjai, így teljes körű szolgáltatást nyújtva.

Érdemes sietni, hogy ne maradj le az akcióról, ugyanis július végével lejár a Merkbau Zrt. bomba ajánlata. Természetesen továbbra is él a másik komoly ajánlatuk is, amellyel luxus wellness hétvégét nyerhetsz a Velencei Resort&Spa-ba:

A hatalmas nyílászáró-akcióról megtalálsz minden információt a weboldalukon: https://merkbaukereskedelem.hu/termekkorok/nyilaszarok/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb