Mindenmás

BREAKING! Baleset történt a Felső Tisza – parton! Több rendőrautó is a helyszínen! (fotók) (frissítve)

A hőség figyelmetlenséget okoz, sajnos nemrég egy elütött és letarolt tábláról írtunk, most pedig egy balesetről kell beszámolnunk! Mutatjuk a részleteket.

A Szegedi Közlekedési Társaság jelezte, pólóbuszok közlekednek az adott szakaszon: Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a Felső Tiszaparton. Emiatt Vár utca- Víztorony tér/ Lugas utca között pótlóbuszok közlekednek. Vár utca- Bakay vá./ Makkosház között visszafordítják a forgalmat. Az önjárásra képes trolibuszok illetve autóbuszok végig közlekednek a vonalon.. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak.Érintett járatok: 9-es, 19-es trolibuszvonal.

FRISSÍTVE: A FORGALOM HELYREÁLLT

A Szegedi Közlekedési Társaság frissítette az információt, pontosan ezt írták: A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. Közben újabb képeket is kapunk a Szeged365 Family-től ahol jól látható, hogy egy sérültet is ellátnak a mentős kollégák. AMint többet tudunk az ügyről természetesen egyből megírjuk. Vezessetek óvatosan!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb