Smart Szeged

Dugóra felkészülni: csütörtöktől sávlezárások lesznek a Bertalan hídon, de a csongrádi Tisza-hídon is javítási munkák kezdődnek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából két Csongrád-Csanád vármegyében a szegedi Bertalan Lajos és a csongrádi Tisza-hídon is javítási munkák kezdődnek a napokban, melyet külső szakkivitelezők végeznek majd. Az autósoknak érdemes hosszabb menetidővel számolniuk a munkálatok ideje alatt – közölte szerkesztőségünkkel a Magyar Közút.

2023. július 18-tól, keddtől kezdődően várhatóan 2 hetes átfutással zajlik majd a Csongrád utáni Tisza-hídon a dilatációs szerkezet garanciális javítási munkája. A beavatkozások félpályás útlezárás és jelzőlámpás forgalomirányítás mellett fognak zajlani.

JAVÍTANAK A BERTALAN HÍDON IS

A szegedi Bertalan Lajos Tisza-hídon szintén a műtárgy dilatációs szerkezetének javítási munkáit fogják végezni. A munka 2022. július 20-án, csütörtökön kezdődik, és a tervek szerint 1 hétig fog majd tartani. A munkálatok Szeged irányából Újszeged felé haladva mindkét jobb oldali forgalmi sáv lezárását szükségessé teszik. Ezért a javítás idejére irányonként egy-egy sávon haladhat majd a forgalom, a munkavégzés viszont nem érinti a híd gyalogosforgalmát – emelték ki. A Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb