Mindenmás

Csajos esték a Napfény Műteremben: belvárosi mediterrán terasz, finom koktélok és könnyed ételek, a dupla konyha gyorsaságával! Próbáld ki Te is!

Szeged belvárosában, a Széchenyi tér 2. szám alatt található a Napfény Műterem. A hely már önmagában is lenyűgöző, egy igazi mediterrán oázis a város szívében, ahol bármikor jól érezheted magad. A nyári esték pedig különösen vonzóvá válnak itt.

A belvárosi mediterrán terasz, az ízletes, könnyed ételek és a finom koktélok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hely a csajos esték új kedvenc találkozási helye legyen. Szerintünk már érdemes is leszervezned a ma estéd! 

Szegeden nem ismerünk másik helyet, ahol dupla konyha segítené a minőségi gyorsaságot:  az étterem kollégáinak kiváló munkája miatt nem kell órákat várni a fogásokra, így több időt tölthettek együtt, csevegve, nevetve, élvezve a nyári estét. 

A Napfény Műterem mindig várja a látogatókat, legyen szó barátnők közötti találkozóról, családi ebédről vagy egy romantikus vacsoráról. Jöjjetek el, élvezzétek a hangulatot, a finom italokat és az ízletes ételeket, aki az egész exkluzív, klimatizált rendezvényterem lefoglalásával.

Ne feledjétek, a hely népszerűségéből adódóan az asztalfoglalás ajánlott. Foglaljatok asztalt és töltsetek el egy felejthetetlen estét a Napfény Műteremben!

Napfény Műterem
Cím: Szeged, Széchenyi tér 2.
Telefon: +36 30 952 6500 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb