Sport

Ilyen a Csongrád-Csanád vármegyei szív: Ádám Martin támogatásával több mint egymillió forintnyi adomány gyűlt össze egy daganatos fiú megsegítésére

Emberségből jelesre vizsgáztak Balotaszállás és a környékbeli települések focistái: a súlyos betegséggel küzdő Bálint Mihály Martin megsegítésére rendezett jótékonysági labdarúgótornán. A nemes ügy mögé Ádám Martin, a magyar válogatott forráskúti csatára is beállt, aki aláírt mezét ajánlotta fel: ígérete szerint amennyiért megvásárolták a mezét, ő ugyanakkora összeget utalt még át a beteg fiú támogatására. Így végül 1,5 millió forintnyi adományt gyűjtöttek össze – szúrta ki a Kecskemét365.

A 21 ÉVES FIATALNÁL MÁRCIUSBAN DIAGNOSZTIZÁLTAK SÚLYOS, DAGANATOS BETEGSÉGET

A 21 éves Bálint Mihály Martinnál márciusban diagnosztizáltak súlyos, daganatos betegséget. A focisták számára egyetlen pillanatig sem volt kérdés, hogy a fiatal segítségére siessenek. A helyiek mellett kiskunhalasi, csólyospálosi, kelebiai csapatok neveztek és játszottak a tikkasztó hőségben a balotai pályán.

ÁDÁM MARTIN PÉLDÁTLAN FELAJÁNLÁST TETT

A nemes ügy mögé Ádám Martin, a magyar válogatott forráskúti csatára is beállt, aki aláírt mezét, illetve anyagi támogatását is felajánlotta. A 2021–2022-es NB I-es idény gólkirálya arról is biztosította a klubot, hogy amennyiért megvásárolják a mezét, ő ugyanakkora összeget utal még át a beteg fiú támogatására.

A HALASIAK NYERTÉK A TORNÁT

A jótékonysági labdarúgótornán a győzelmet végül a halasi kispályás bajnokság aranyérmese, a Medosz Büfé szerezte meg, a Temes FC (Csólyospálos), a Kiss Testvérek (Balotaszállás), a Névnélküli (Balotaszállás), a Football Fanaticks (Csólyospálos), az Öregfiúk (Balotaszállás), a Kertvárosi Hús ABC (Kiskunhalas), az Inazuma Eleven (Kiskunhalas), a MásnaposOK (Kelebia) és a Kiskunhalasi FC előtt.

A hatalmas, példaértékű összefogásnak köszönhetően összesen 1,5 millió forintnyi adomány gyűlt össze a súlyos beteg fiatal megsegítésére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb