Sport

Emberségből jelesre vizsgázott Ádám Martin, egy daganatos fiúnak ajánlott segítséget

A Balotaszállás FC jótékonysági focival és licittel igyekszik segíteni a 21 éves Bálint Mihály Martinon, akinél márciusban diagnosztizáltak súlyos, daganatos betegséget. A nemes ügy mögé Ádám Martin, a magyar válogatott forráskúti csatára is beállt, aki aláírt mezét, illetve anyagi támogatását is felajánlotta – írja a sportal.hu.

„Sajnos ismét jótékonysági focit szervezünk. Sajnos, mert bár ne kellene, de természetesen nagyon szívesen tesszük a 21 éves Bálint Mihály Martinért, akinél márciusban diagnosztizáltak súlyos, daganatos betegséget. Ezúton is mielőbbi, gyors felépülést kívánunk neki, kitartás” – kezdték a történetet a Balatonszállás FC oldalán, majd ezután került képbe Ádám Martin, a forráskúti válogatott.

A MEZ MELLETT ANYAGI SEGÍTSÉGET IS FELAJÁNLOTT ÁDÁM MARTIN

“Gondolkodtunk, hogyan tudnánk fellendíteni a kasszát. Sokan tudjuk, hogy a forráskúti Ádám Martin, Marco Rossi alatt válogatott játékos lett – amihez itt szeretnénk gratulálni! Kapva az alkalmon, öttömösi barátunkat, Rózsa Krisztiánt kerestük fel, aki jó barátja a válogatott játékosnak. Elmondta neki, mit találtunk ki, és gondolkodás nélkül bele is ment a dologba. A júniusi válogatott meccsek után, egyik válogatott mezét aláírva felajánlotta druszájának. Amit személyesen megköszönni sajnos nem tudtunk, de nagyon hálásak vagyunk neki” – olvasható a Balotaszállás Facebook-oldalán.

A bejegyzéshez hozzászólt Ádám Martin is, aki emberségből jelesre vizsgázva a mezén felül anyagi segítséget is felajánlott Martinnak.

Mint írta, “amennyiért elmegy a mez, én még hozzárakok annyit.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb