Mindenmás

Két bátor lány és a Napfény Műterem kihívása – A Szeged365.hu rendhagyó tesztje!

A Szeged365 Family-t újabb rendhagyó ötlettel szeretnénk szórakoztatni és egyben tájékoztatni, így kitaláltunk egy újdonságot: két olvasónkat kértük fel, hogy ellenőrizzék le a Napfény Műterem dupla konyhájának gyorsaságát. A feladatuk egyszerű volt: ellátogatni a Napfény Műterembe, rendelni, és szigorúan mérni az időt az étel megérkezéséig.

A lányok, szívüket-lelküket beleadva, vállalták a megtisztelő, de egyben ízletes kihívást. A beavatkozás nélküli teszt során, a lehető legvalósághűbb képet szerettük volna bemutatni a Napfény Műterem működéséről. Ez szerintünk a tulajdonosoknak, étterem vezetőknek is tökéletes ellenőrzés, és szerintünk Nektek is hasznos információk egy adott helyről. Kicsit izgultunk is, mi lesz ha a lányok sokáig nem annak finomságot, hiszen tele volt a hely.

A rendelés leadása után a stopper beindult. A várakozás közben izgatottan figyeltük, hogyan is működik a kettős konyha. És azt kell, hogy mondjuk, a hatékonyság igazán lenyűgöző volt. A finom ételek 25 – 30 perccel a rendelés után már az asztalon voltak. Az ízek csodálatosak voltak, a friss alapanyagok és a professzionális kiszolgálás pedig csak hab volt a tortán. A két hölgy Hana és Lucia itt jelentkeztek titokban a mosdóból, miközben várták a rendelést.

Az eredmény? A Napfény Műterem képes volt tartani a tempót, és még a legnagyobb rohanás közepette is biztosítani a kiváló minőségű ételeket. A lányok a teszt végén elmondták: “A Napfény Műterem valóban bebizonyította, hogy a dupla konyha nem csak szóban, de tettekben is hatékony. Az ételek pedig elképesztően finomak voltak. Biztosan visszatérünk.”

Ha te is szeretnél ellátogatni a Napfény Műterembe, és megkóstolni a gyors és kiváló minőségű ételeket, ne habozz! Foglalj asztalt a Facebook oldalukon, vagy hívd a +36 30 952 6500-es telefonszámot. A Napfény Műteremben az ízek világa vár rád – és mint láttuk, gyorsan és hatékonyan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb