Mindenmás

Szegedi hangulat, nagyvárosi pezsgés – Teszteltük a Maláta hatalmas teraszát!

Szegedi hangulat, könnyed ételek, a város talán legnagyobb terasza és mindez a belváros szívében – ez a Maláta. A Szeged365.hu csapata a napokban tette próbára a hatalmas teraszt és megnézte, hogyan alakult a hely az elmúlt hétvége elképesztően sikeres hétvégéje után.

A Maláta különleges hely a városban: hatalmas terasza ad otthont a szegedieknek és a városba látogatóknak egyaránt. A térrendezés kreatív, tágas, de mégis intimitást biztosít, így mindenki találhat magának egy kedvére való zugot. A terasz kialakítása a nagyvárosi szabadtéri helyekre emlékeztet, ahol a városi pezsgést a természet közelisége egészíti ki.

A könnyed ételek, amelyeket a Maláta kínál, szintén hozzájárulnak a hely egyedülálló hangulatához. Az elmúlt hétvégén például olyan hírességek is megkóstolták ezeket az ínyenc fogásokat, mint Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, aki kiemelten megdicsérte a hely csirkeszárnyait.

Az étterem az elmúlt hétvégén gazdag programkínálattal várta a vendégeket. Kárpáti Tamás, a Hetedhét Hungarikon gyűjtője vezetett exkluzív tárlatot a kiállításon. A hétvége zenei kínálata sem volt semmivel sem kevésbé impozáns: a Folk Roses és a Docpiano Band is a helyszínen lépett fel, de a legemlékezetesebb pillanatokat talán a TENYÉRVONALAK című Faludy-est szolgáltatta, Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf színművészekkel.

Szóval, ha te is szeretnél egy kis szegedi hangulatot élvezni, a Maláta terasza mindenképpen a legjobb választás!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb