Mindenmás

Videón, ahogy a rendőrök leteperik a 27 éves barátnőjét meggyilkoló férfit

Ötnapos hajtóvadászat után fogta el a rendőrség az angyalföldi emberölés gyanúja miatt körözött T. Róbertet – írtuk meg hétfőn, a letartóztatásról azóta egy videót is közöltek a hatóságok. A férfi azóta beismerő vallomást tett, valamint elmondta, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében.

AZ ALVILÁG ÉS FEJVADÁSZOK IS KERESTÉK AZ ANGYALFÖLDI GYILKOST

A rendőrség mellett az alvilág és a fejvadászok is keresték az angyalföldi férfit, aki július 13-án éjjel a XIII. kerületben, egy Véső utcai lakásban meggyilkolta 27 éves barátnőjét. Később kiderült, hogy a férfi brutálisan megverte, majd összeszurkálta M. Petrát, aki sérüléseibe azonnal belehalt.

A férfi elmenekült a helyszínről, telefonját még pár napig bekapcsolva hagyta, majd a SIM kártyáját megsemmisíthette, így utána semmilyen módon nem volt lekövethető a tartózkodási helye. A gyanúsítottat többen is látták a Római parton, így erről több bejelentés is érkezett a BRFK-hoz.

A budapesti rendőrök ötnapos hajtóvadászat után kedden, a főváros III. kerületében fogták el T. Róbertet, amelyről most egy felvételt is közzé tettek:

ÖNGYILKOS AKART LENNI, AZTÁN MÉGSEM LETT AZ

Mint az Index írta, az elfogott férfi a kihallgatásán elmondta, hogy öngyilkos akart lenni. A bűncselekmény elkövetése után az Északi vasúti összekötő hídra ment fel, majd egy romos épületben bujkált – nem messze onnan fogták el a rendőrök.

A bűncselekményt beismerte, teljes körű, feltáró beismerő vallomást tett 

– közölte Csécsi Soma rendőr alezredes, a BRFK szóvivője.

SZEGEDEN MÁJUSBAN TÖRTÉNT EGY HASONLÓ TRAGÉDIA

Szegeden legutóbb május 13-án történt – egy, a mostanihoz nagyon hasonló – gyilkosság, akkor két holttestet találtak egy szegedi lakásban Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Azóta az is kiderült a tragédiáról, hogy az apja vadászpuskájával ölte meg a tajvani barátnőjét egy fiatal szegedi férfi, aki azután saját magával is végzett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb