Smart Szeged

Détári Vilmos vezetésével terjeszkedik a Szent Vincent Rehabilitációs Központ – Budapest is részesülhet a komplex ellátásból

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ, az ország egyik vezető rehabilitációs intézménye, Szegedről immár a főváros felé tekint. A szakmai elkötelezettség és a magas szintű betegellátás, amelyről Szegeden már számtalan alkalommal tett tanúbizonyságot a központ, hamarosan Budapesten is hozzáférhető lesz.

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója saját tapasztalatból ismeri a rehabilitáció kihívásait. Saját sérülése adta az inspirációt a központ létrehozására, és ezzel egy időben arra is rámutatott, milyen fontos a komplex ellátás a gyógyulási folyamat során. Vilmos úgy véli, hogy minden betegnek joga van a legjobb kezeléshez és gondozáshoz, és a központban ezt az elvet követik. Kiemelten fontos most is megemlíteni, amit eddig minden cikkünkben megírtunk: Szegeden az országban szinte egyedülállóan komplex ellátást kapnak a sérült emberek.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ folyamatosan a legkorszerűbb technológiákat és módszereket alkalmazza a betegellátásban. Az alapító, Détári Vilmos nemrég Németországban járt, ahol megismerkedett a legújabb technológiákkal is. Ezen újítások segítségével még szélesebb körben tudják majd segíteni a rehabilitációra szorulókat.

Nagyon jó hír, hogy Budapesten a betegellátásban ugyanazt a szakértelmet, odafigyelést és elhivatottságot garantálják, mint Szegeden. Érdemes megnézni vasárnap délelőtt a TV2 adását! Itt egy előzetes:

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ célja, hogy a betegek életminőségét javítsa, gyors és hatékony felépülést biztosítson, mindezt egy helyen, komplexen. Amennyiben bármilyen mozgásszervi vagy neurológiai sérüléssel küzdenek, vagy csak kérdéseik vannak, bizalommal fordulhatnak a Szent Vincent Rehabilitációs Központhoz a +36 70 652 0800 telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

Vasárnap délelőtt pedig kapcsolj a TV2-re, ahol az Életmódi című műsorban Détári Vilmos osztja meg az álomépítés következő lépcsőfokait: komplexen segíteni a lehető legtöbb embernek, a lehető legközelebb a sérült emberek otthonához.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb