Mindenmás

Zaklatta és rágalmazta szomszédait egy férfi Szegeden

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki rendszeresen becsöngetett a szomszédos házaspárhoz, de volt, hogy életveszélyesen meg is fenyegette őket Szegeden – értesült szerkesztőségünk a Szegedi Járási Ügyészségtől kedden. Mint kiderült, a férfi évek óta rossz viszonyban volt a szomszédban lakó házaspárral.

A közleményből megtudtuk, hogy a vádlott 2021. nyarán közel két héten keresztül, több alkalommal – így éjjel, hajnalban is – becsöngetett a szomszédhoz, majd elment. Emellett volt, hogy a bejárati ajtót verte vagy a garázsba beparkoló sértettek autójának ajtaját kinyitva fenyegette meg életveszélyesen őket.

ZAKLATÁSSAL ÉS RÁGALMAZÁSSAL VÁDOLJÁK

Mindezeken túl, amikor az utcán, a piacon, vagy a boltban meglátta a szomszédait, különböző becsmérlő kifejezéseket kiabált feléjük mások füle hallatára. A járási ügyészség a férfi zaklatás és rágalmazás vétségével vádolja, vele szemben elzárás kiszabását indítványozva a bíróság felé. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb