Mindenmás

Elhunyt Sinéad O’Connor

56 éves korában meghalt Sinéad O’Connor, halálának oka egyelőre ismeretlen – írta meg a 24.hu. Az ír énekesnő a Nothing Compares 2 U című számmal lett híres 1990-ben, 10 albuma volt.

Az énekesnő az év elején az RTÉ Choice Music Awards-on átvehette a Classic Irish Album díjat, ahol az I Do Not Want What I Haven’t Got című daláért kapott díjat „Írország menekült közösségének minden egyes tagjának” ajánlotta.

BIPOLÁRIS DEPRESSZIÓVAL KÜZDÖTT

A Grammy-díjas előadó 2007-ben Oprah Winfrey-nek arról beszélt egy interjúban, hogy bipoláris depresszióval diagnosztizálták (erről egy másodvélemény később kimondta, hogy téves volt), a 33. születésnapján pedig öngyilkossági kísérletet tett. PTSD-t és borderline személyiségzavart is megállapítottak nála. 30 évig szívott marihuánát, 2016-ban elvonókúrára ment, írta a Telex.

ÁTTÉRT AZ ISZLÁM HITRE

O’Connor 2018-ban áttért az iszlám hitre, és nevét Shuhada Sadaqatra változtatta, de továbbra is Sinead O’Connor néven lépett fel. Négy gyereke született. A legidősebb, Shane 17 éves korában öngyilkos lett 2022-ben, ezután az énekesnőt kórházban ápolták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb