Mindenmás

A stroke-ot túlélő Détári Vilmos a TV2 Életmódi műsorában – A személyes történet, ami ösztönzés lehet mindannyiunknak

Ha valaki, akkor Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója igazán tudja, mennyire értékes minden egyes perc, amit egészségünkkel töltünk. A Szeged365.hu olvasói biztosan emlékeznek az ő személyes történetére, amelyben arról számolt be, hogyan sikerült túlélnie a stroke-ot és hogyan talált új életcélt a rehabilitációban. Most az országos csatornán jelentette be: nincs megállás, fejlődnek tovább, még több embernek tudnak segíteni, immáron Budapesten is!

Ez a személyes történet és az azt követő sikeres pályafutás volt a központi témája a TV2 Életmódi című műsorának, amelyben Détári Vilmos volt a vendég. Az interjú során Détári Vilmos bepillantást engedett mindennapjaiba, bemutatta, hogyan alakult át az élete a stroke után, és hogy milyen változásokat hozott ez a központ működésében.

Az interjúban Détári Vilmos hangsúlyozta, hogy a stroke nem jelent automatikusan végzetes kimenetelű betegséget, és hogy a megfelelő rehabilitációval, szakértelemmel és elszántsággal a betegek életminősége jelentősen javítható. Felidézte saját tapasztalatait, hogyan került közel a rehabilitációhoz, és hogyan találta meg ebben új hivatását. Fontos: komplex ellátás kell a sérült embereknek, és egy olyan látásmód, amit leginkább azok értenek és tudnak, akik maguk is sérült emberek. Vilmos ezt értette, és érzi át minden nap.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központot alapítva Détári Vilmos és csapata azt a célt tűzte ki, hogy minél több embert segítsen a rehabilitáció útján. Szolgáltatásaik komplexen egy helyen segítenek a sérült embereknek. Az ellátás minél szélesebb körben történő elérhetősége érdekében, három hónapja Székesfehérváron nyitottak egy új rendelőt, és idén októberben Budapestre is terjeszkednek. Itt szintén komplex szolgáltatásokkal várják majd a betegeket. A teljes interjút itt tekintheti meg:

Az interjú adataink szerint nagy hatással volt a nézőkre, és reméljük, hogy Détári Vilmos története még több embert ösztönöz majd arra, hogy odafigyeljenek egészségükre, és időben segítséget kérjenek, ha szükséges. A Szeged365.hu szerkesztősége büszke arra, hogy bemutathatja Détári Vilmost és a Szent Vincent Rehabilitációs Központot, amely a szegedi közösség szerves része és melynek munkáját nagyra értékeljük. Drukkolunk nekik további sikerekhez, és bízunk benne, hogy még sok ember életét teszik szebbé és egészségesebbé a jövőben! Ha segítséget szeretne kérni magának, vagy szerettének, telefonáljon: 0670/652-08-00

www.szentvincentrehab.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb