Mindenmás

Kihallgatás közben fenyegette meg a nyomozót egy férfi Szegeden

Vádat emeltek egy férfi ellen Szegeden, mert kihallgatása közben megfenyegetett egy nyomozót – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség. Mint kiderült, az eset még tavaly történt, és az illető több burkolt fenyegetést is címzett a rendőrnek.

Szanka Ferenc szóvivő azt nyilatkozta, hogy tavaly júliusban gyanúsítottként hallgatta ki a férfit a nyomozó távmeghallgatáson. A más ügyből adódóan fogvatartott férfi a kihallgatás közben több burkolt fenyegetést címzett a rendőrnek, amelyekben arra utalt, hogy egyszer úgyis szabadulni fog és ha tíz évet is kell ülnie, akkor is találkoznak majd. Később a börtönőröknek is megismételte kijelentéseit, kiegészítve azzal, hogy elvágja a sértett torkát, rágyújtja a házát, megkeresi hol lakik és a gyerekeit is bántalmazza. Ügyében a Makói Járásbíróság dönt majd – írja a Rádió 88.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb