Szegedi ArcokVideo365

Videón a Kereszttöltés utcai akció: fokozott ellenőrzést tartottak Szegeden, két személyt előállítottak az egyenruhások

Rendőrségi akció zajlik a Csillag tér és a Kereszttöltés utca találkozásánál – írtuk meg csütörtök este több Szeged365 olvasó jelzése alapján. Akkor a rendőrök azt nyilatkozták szerkesztőségünknek, hogy nincs különösebb, konkrét oka a kivonulásuknak, egyszerűen annyi történt, hogy a tegnapi napon fokozottabb jelenlétet tartottak Szeged városában, folyamatosan terepen voltak a kollégáik. Mint pénteken kiderült, az ellenőrzés keretében az egyenruhások két személyt előállítottak, akiknél kábítószer gyanús fehér port találtak.

Mint a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrségtől megtudtuk, fokozott ellenőrzést tartottak pénteken Szegeden. Az akció középpontjában a közrend és a közbiztonság fenntartása, illetve a bűncselekmények elkövetésének megelőzése volt.

“Kollégáink olyan városrészeket helyeztek a fókuszba, ahonnan több bejelentés és panasz érkezett. Az ellenőrzés keretében az egyenruhások két személyt előállítottak, akiknél kábítószer gyanús fehér port találtak” – írták a közösségi oldalukra, ahol egy videót is közzétettek, amin az látszódik, hogy egy épületben razziáznak éppen:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb