Mindenmás

Beállt az ásotthalmi és a röszkei határátkelő: két órát kell várakozniuk a Szerbia felé tartó autósoknak

Vízzel, hideg élelemmel és egy jó nagy adag türelemmel készülj, ha Szerbia felé szeretnél átjutni a határon Ásotthalomnál és Röszkénél, ugyanis két órát kell várakozniuk a személyautóknak, tudtuk meg a rendőrségtől szombaton.

HERCEGSZÁNTÓNÁL HÁROM ÓRÁS A VÁRAKOZÁS

Ennél már csak a hercegszántói határátkelőhelyen nagyobb a várakozási idő. Ott három órát kell várakozniuk a határátkelő kilépőoldalán a személyautóknak, a buszoknak és a teherautóknak is. A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a személygépkocsival utazóknak a bácsalmási, illetve a bácsszentgyörgyi határátkelőhelyek használatát javasolják.

ÁSOTTHALOMNÁL ÉS RÖSZKÉNÉL KÉT ÓRÁT VESZTEGELNEK AZ AUTÓSOK

Ugyancsak a szerb határszakaszon, Tompánál a Magyarországról kilépő személyautók és buszok várakozási ideje két óra. A Szerbia felől személyautóval érkezőknek is két órát kell várakozniuk. Ásotthalomnál szintén két órát kell várakozniuk a Szerbia felé tartó személyautóknak. Röszkénél sem jobb a helyzet: mind az autópálya, mind a közúti ki – és befelé közlekedő autósoknak két órát kell várakozniuk.

AUGUSZTUSBAN HOSSZABBÍTOTT NYITVATARTÁSSAL MŰKÖDIK A RÖSZKE KÖZÚTI HATÁRÁTKELŐHELY

A nyári időszak végén várhatóan tovább növekvő utasforgalomra tekintettel augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a Röszke közúti határátkelőhely – jelentette be a rendőrség.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb