MindenmásNem kategorizált

Szegedi társasházba tört be a besurranó tolvaj, kiderült, több lopás is a számlájára írható

Egy társasházi kamerarendszer rögzítőegységét és jelerősítőjét lopta el egy férfi Szegeden, ám, mint kiderült, több lopás is a számlájára írható. A rendőrök még aznap éjszaka elfogták, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

150 EZER FORINT ÉRTÉKŰ ZSÁKMÁNYT SZERZETT, DE NEM ÖRÜLHETETT NEKI SOKÁIG

Tájékoztatásuk alapján a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető július 30-án kora délután jutott be egy szegedi társasház hulladéktároló helyiségébe, ahol felfigyelt a kiépített kamerarendszer felvételrögzítő, valamint jelerősítő egységére. A műszaki berendezéseket sebtében leszerelte és a csaknem 150 ezer forint értékű zsákmánnyal elmenekült. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a tolvajt, akit még aznap éjszaka elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók megállapították, hogy a helyi tolvaj több lopást is elkövetett az elmúlt időszakban, ezért őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb