Mindenmás

Meglepetés vendég az SSI Home Designban! Szeged365 Family tagnak terveztünk egyedülálló szobát

Rengeteg üzenetet kaptunk tőletek, kedves Szeged365 Family, amiben arról érdeklődtök, hogy pontosan hogyan zajlik egy szoba berendezése a Bibó István utca 1. szám alatt az SSI Home Design egyedi lakberendező stúdiójában. Szerencsétekre nem kell többet várni: Hana, a Szeged365 aranyos olvasója lecseréli a gyerekszobát egy igazi nőies szobára, mi pedig ott voltunk a tervezés első pillanatától az utolsó simításig.

Hana egy igazi életvidám, modern csajszi, akinek nem igazán voltak pontos elképzelései az új szobáját illetően. Simon Szimonetta, az SSI Home Design lakberendezője és egyik megálmodója szerencsére azonnal elővette profizmusát és tapasztalatait, így percek alatt egymásra hangolódtak a lányok.

Kíváncsi vagy, hogy mik kellenek ahhoz, hogy a Te szobádat is tökéletesen a Te ízlésedhez szabják és arra, hogyan néz ki pontosan egy exkluzív lakberendezési tanácsadás? Nézd meg a legújabb videónkat, ahol Hana szobáját teljesen az ő ízléséhez alakították az SSI Home Design-ban:

A videóban láthattátok, hogy bizony ezúttal és készültek az SSI Home Design-os lányok egy nyereményjátékkal Nektek! Szerencsére megengedték, hogy azt a csillagot tényleg kisorsoljuk közöttetek, mi pedig ezt most meg is tesszük.

Ha szeretnéd megnyerni a képen látható nyári dekorációt, akkor irány a Szeged365 Facebook oldala, ahol kommentek között várjuk a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy milyen színű kiegészítőket választott Hana az új szobájába.

Ha pedig inkább Te választanál magadnak valami különleges kiegészítőt, akkor itt az idő! Az SSI Home Design most egy hatalmas akcióval készül Neked, ugyanis MINDEN NYÁRI TERMÉKRE 30% KEDVEZMÉNY van érvényben. Használd a SUMMER kuponkódot és szerezd be a legmenőbb nyári dekorokat augusztus 31-ig.

Nézz szét az SSI Home Design webshopban!
Nézd meg a legjobb újdonságokat a Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/ssihomedesignkft
Vagy keresd fel őket személyesen Szegeden a Bibó István utca 1. szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb