Mindenmás

Orange Wednesday – hűsítő naplementés ice brunch Újszegeden az Ízek Birodalmában

Alig vagyunk túl az első szegedi Cserháti esten, máris újabb exkluzív program vár ránk az Ízek Birodalmában. Veszelinov Marica legújabb közösségépítő eseménye, az Orange Wednesday a tervek szerint egy egész programsorozat lesz. Megkeresésünkre elárulta, mivel is készül nekünk Újszegeden a kedvenc gasztro-angyalunk.

Augusztus 9-én rendezik meg az első Orange Wednesday az Ízek Birodalmában, ahol lesz minden, mi szem-szájnak ingere: ice brunch, tapasok, kencék, sonkák, hűsítő italok, és persze egyedi koktélok. A gasztronómiai különlegességek mellé pedig különleges hangulat dukál.

Szerda délután 16:00 órától narancssárgába borul az Ízek Birodalma, és narancsos koktéloké lesz a főszerep az első Orange Wednesday partyn. DJ Light Bakonyi Tamás fogja szolgáltatni a legjobb sunrise és lounge zenéket, így garantáltan elképesztő hangulatú lesz a szerda esti naplementétek.

Ja, és a legjobb hírt még nem is mondtuk: a belépés teljesen INGYENES. A kérdésünkre, hogy „miért?” Marica azt válaszolta, hogy azért, „mert ezzel szeretnénk hozzájárulni egy fantasztikus újszegedi közösség épüléséhez.” Találkozzunk jövőhét szerdán 16:00-kor az Ízek Birodalmában az első szegedi Orange Wednesday partyn!

Az esemény linkjét itt találod:
Látogass el az Ízek Birodalmába Újszegeden a Petri Gábor út 5-be.
Nézd meg, milyen finomságok érkeztek az üzletbe: https://www.facebook.com/magyarizekbirodalma

Addig is hoztunk nektek egy videót a legutóbbi Ízek Birodalma eseményről, ami a Kállay esték első állomásaként megrendezett Cserháti est volt szombaton. A közel teltházas eseményen hallhattuk a legszebb Cserháti Zsuzsa számokat és a különleges gasztronómiai élmény is fantasztikus volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb