Szegedi Arcok

A mi Hőseink: baleset volt az M43-ason, nem sérült meg senki, a mentőseink mégis segítettek az utasoknak biztonságos helyre jutni

Vasárnap hatalmas vihar vonult végig Csongrád-Csanád vármegyén, ennek következtében több baleset is történt. Sőt, ágak szakadtak le, fák dőltek ki Szegeden és környékén. A tűzoltók mellett a mentőknek is akadt dolga, az egyik, az M43-ason történt balesethez riasztották őket. Mint kiderült, a balesetben szerencsére senki sem sérült meg, viszont a segítségre így is szükség volt.

Két autó ütközött össze vasárnap az M43-ason. A mentőegységek perceken belül helyszínre érkeztek és megvizsgálták a kocsik utasait, de személyi sérülés szerencsére nem történt. A szakadó eső miatt azonban minimálisra csökkent látótávolság, ezért a mentőegység vezetője úgy ítélte meg, hogy a roncsok mellett álló érintettek további veszélynek vannak kitéve, így mentőautóval a néhány száz méterre lévő pihenőbe szállítják őket. Az érkező rendőröket így biztonságos körülmények között, fedett helyen tudták megvárni – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól, akik a közösségi oldalukon osztották meg a történetet.

AUTÓRA ÉS AZ ÚTTESTRE IS DŐLT FA

Számos helyre riasztották vasárnap az egységeket, mint megírtuk, rövid időn belül három fakidőlés is problémát okozott, a Vedres utcában autóra, míg a Kassai utcában és az Erdélyi téren az útra dőlt egy fa.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb