Sport

Roll-Pack Kupa: A szegedi tenisz élet újra pezseg!

Csodás volt a nyár Szegeden, de még csodálatosabb volt a sport, ami pezsgést hozott a teniszt imádó szegediek életébe. Elképesztően sokan neveztek a Roll-Pack kupata, Mutatjuk az eredményeket 

A sok szabadság ellenére, a nyaralások idején REKORD nevezés érkezett a Roll-Pack Kft. által szponzorált versenyre. A teniszpályákat nyári napsütés, a 30+ fokos hőség mellett, a sport szeretete és az elszántság töltötte be.

Az időjárásra tehát nem lehetett panasz, a napsütés végigkísérte a versenyt, amelyen több mint 80 mérkőzést játszottak le a teniszezők: 6 pályán folytak a küzdelmek, ami azt jelenti, hogy a verseny reflektorfényben, este 9 óra körül ért véget.

A GYŐZTESEK NÉVSORA

Szabadidős egyéni kategóriában 26 nevezőből Hangya Zsolt állt a dobogó legfelső fokára, míg Bíró Zalán a második, Ferenci Dávid pedig a harmadik helyen végzett. A nyílt egyéni kategóriában 18 nevezőből Farkas Roland bizonyult a legjobbnak, a második helyet Galambos László szerezte meg, a dobogó harmadik fokára pedig Bíró Dávid állhatott fel. A nyílt páros kategóriában 16 nevezésből pedig Farkas Roland – Szilágyi Zoltán páros győzedelmeskedett. A második helyet Dorogi Csaba – Papos Gergő, míg a harmadik helyet Galambos László – Pintér Jenő páros szerezte meg.

A szervezők a következőt írták nekünk: “Köszönjük a Roll-Pack Kft.-nek, hogy támogatták ezt a fantasztikus versenyt. Köszönjük a WingZ Szeged-nek, hogy finom ebéddel látták el a versenyzőket. Hálásak vagyunk a Török Kulcsszerviz-nek, hogy gyönyörű kupákat készítettek a helyezetteknek. És végül, de nem utolsósorban köszönet a MyDay-nek, hogy biztosították a helyszínt.” Ilyen a szegedi tenisz: izgalmas, szenvedélyes és közösségi. Mutatjuk a galériát:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb