Közélet

Ingatlanberuházás, felújítás és gépjárműbeszerzés – ingyenes, online pályázati tanácsadással segíti a szegedieket a vármegyei civil központ

Mint ismeretes, a Miniszterelnökséget vezető miniszter 2023. augusztus 1-én meghirdette a Magyar Falu Program keretében elérhető Falusi Civil Alap pályázat kiírásait. A „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram az 5000 fő alatti településeken működő civil szervezetek tevékenységét, és az ezekhez szükséges feltételek megteremtését támogatja. Az augusztus 31-ig benyújtható pályázatok részleteivel kapcsolatban a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil közösségi Szolgáltató Központ ingyenes, online tájékoztatót tart a következő hetekben, így segítve a szegedieket.

Mint megtudtuk, a pályázati forrás négy különböző cél elérésében tud segítséget nyújtani a kistelepülések civil szerveződéseinek:

  • ingatlanberuházás és felújítás, illetve gépjárműbeszerzés esetén maximum 7 millió forint lehet az elérhető forrás,
  • eszközbeszerzés valamint programszervezés esetén pedig 2 millió
    forint igényelhető maximálisan.

Az augusztus 31-ig benyújtható pályázatok részleteivel kapcsolatban a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil közösségi Szolgáltató Központ ingyenes, online tájékoztatót tart a következő hetekben három alkalommal, amelyhez bárki csatlakozhat, előzetes regisztrációt követően. A pályázati tanácsadást Molnár Elvira, a Tisza Parti Civil Közösségekért Egyesület elnöke tartja a következő időpontokban:

  • 2023.08.03. csütörtök, 15:00 óra,
  • 2023.08.18. péntek, 10:00 óra,
  • 2023.08.22. kedd, 08:00 óra.

Az ingyenes, online előadásra regisztrálni a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ weboldalán közzétett felületen lehet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb