GasztroVideo365

Tökös ötös? …vagy inkább, ötös tökös? Egy tuti: óriásit mennek a nyári esték a Center Café teraszán!

Nappal kávézó, éjjel bár, mi az? A Szeged365-ös találós kérdés megfejtése a már 8 éve töretlen lendülettel menetelő szegedi Center Café & Bar, akik nappal tökéletes választást nyújtanak egy kiadós, kézműves burgerezéshez vagy egy üzleti megbeszéléshez is, éjszaka viszont az egyik legjobb árlistával dolgozó bárrá avanzsálnak a belváros szívében. A Tisza Lajos körúti szórakozóhely – melynek helyén korábban a Borpatika működött – óriási változásokon ment át az utóbbi 1-2 évben, két dolog azonban megmaradt:

  • a semmi máshoz nem hasonlítható Center-életérzés,
  • nomeg az Ötös Tökös akciójuk, aminél korrektebb ajánlatot nem nagyon találni a szegedi éjszakában.

Na jó, a nappalban sem.

A Center Cafe egy kicsit tényleg olyan, mint az Alkonyattól Pirkadatig: napközben a Tisza Lajos körúti, megnövelt méretű teraszon élvezhetjük az óriás napernyők árnyékát egy csésze kávé különlegesség, vagy egy igazán ütős kézműves burger, pizza kíséretében, amikor viszont leszáll az este, seperc alatt a belváros egyik leglüktetőbb mediterrán teraszává alakul az addig nyugis kávézó. Persze a fent említett filmmel ellentétben Salma Hayek nem alakul át eszelősen vonagló vámpír-zombivá, Quentin Tarantino és George Clooney helyett pedig a cheddar sajtos – marhahúsos – rántott hagymakarikás Taxi Driver Burger és a kék sajttal megpakolt Blue Cheese Burger várja a szegedieket.

Az abszolút kedvenc az Ötös Tökös névre keresztelt akciójuk, amely tényleg pofátlanul jó áron kínálja a különféle 4 centes tételeket:

5 db 4 centes kör mindössze 3000 Ft-ba kerül,

ami a 2023-as árakat tekintve olyan, mintha egy Opel Astra áráért gurulhatnál ki a szalonból egy Rolls Royce Wraith-tel. Hogy klasszikusokat idézzünk, ilyen nincs, ilyen nincs és mégis van.

A srácok konyhájába korábban több alkalommal is beszöktünk, mutatunk is két Szeged365 videót, az egyikben a burgereket fejeltük le, a másodikban pedig még a pizza szélét is megettük… sőt, annyira rendben volt, hogy majdnem a dobozt is, de az már egy másik sztori…

Center Café burgerek:

Center Café pizzák:

…és végül a koordináták:

Szeged, Tisza Lajos krt. 61.

Telefon: 0662 333-839

Nyitva: 11:00-02:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb