Mindenmás

Napi szürreál: újabb két baleset történt egyszerre, egy motorost is elgázoltak, Szeged ma reggel (tényleg) elesett…

A József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében történt négyes karambolt követően – melyet egy teherautó kiszakadt, másik autóba repülő kereke okozott – már itt is az újabb karambol, ezúttal a Kossuth Lajos sugárúti körforgalomtól nem messze, a Vásárhelyi Pál utcában történt meg a baj. Két autó ütközött, a helyszínen a mentők is kint vannak.

Két gépkocsi ütközött össze Szegeden, a Vásárhelyi Pál úton, a Kossuth Lajos sugárúti körforgalomnál – tudtuk meg előbb a Szeged365 olvasóitól, majd a katasztrófavédelemtől. A járművekben összesen négyen utaztak. A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek.

Krisztián olvasónk fotója a Vásárhelyi Pál utcai balesetről. Köszönjük szépen!

Közben Feri nevű olvasónktól arról kaptunk fotót, hogy a Rákóczi utcában egy motorost ütöttek el, itt is kint vannak a rendőrök és a mentők.

Szeged úgy fest, ma reggel kicsit (?) elesett, 7 és 8 között az alábbi helyekről érkeztek infók arról, hogy Mission Impossible közlekedni:

  • József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződése, itt a fent említett karambol történt,
  • Olajbányász tér, itt alapból lezárás van, de a baleset miatt ez teljesen KO lett,
  • a Bakay Nándor utcában a szokásos lezárási őrület vár mindenkit,
  • a Belvárosi híd lezárva, emiatt a Szeged – Újszeged forgalom a Bertalan hídra összpontosul, ahol kígyózó sorok álltak ma reggel (is).

Plusz ugye, a mostani eset.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb