Mindenmás

“Hatalmas durranás volt” – karambol történt a József Attilán, három mentőautó és a tűzoltók is kivonultak (frissítve)

Baleset történt a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében, a belváros felé vezető oldalon. Noémi nevű olvasónk – akitől a cikkünk borítóképéül szolgáló fotót is kaptuk – azt írta, hatalmas durranást hallott, a helyszínen

  • 3 mentőautó,
  • a tűzoltók,
  • és a rendőrség is kint van.

Közben Zoli arról tudósította a Szeged365 Family-t, hogy masszív dugó kezd kialakulni a helyszínen, ahol két összetört autót látott.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől azt az információt kaptuk, hogy két autó karambolozott, a balesetben ketten sérültek meg, a helyszínelés idejére torlódásra kell számítani.

Az alábbi fotók Krisztiántól érkeztek, közben úgy tudjuk, összesen négy autó tört össze végül a szerencsétlenségben.

FRISSÍTVE (07:25): KISZAKADT KERÉK OKOZHATTA A BALESETET

Cikkünk megjelenése óta folyamatosan érkeznek a Szeged365 olvasói beszámolók (köszönjük), Tünci azt írta, hogy látta a jelenetet, amikor egy teherautónak kiszakadt a kereke, majd nekicsapódott egy autósnak, amelybe ezt követően egy hátulról érkező másik is nekicsapódott. Úgy tudjuk, mindkét autóban 1-1 sérült van, nekik mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

FRISSÍTVE (07:34): NÉGY AUTÓ TÖRT ÖSSZE A BALESETBEN

Megérkezett a katasztrófavédelem közleménye is, mint írták, négy gépjármű érintett abban a balesetben, amely Szegeden, a Makkosházi körút, a József Attila sugárút és a Budapesti körút csomópontja közelében történt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb