Mindenmás

El van ma átkozva a 47-es: autó az árokban (fotók) FRISSÍTÉS: halálos volt a baleset

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy motoros baleset történt a 47-en. Most pedig egy árokba csúszott autóról kaptunk fotókat.

Késő délután írtuk meg, hogy helyszínelnek a rendőrök a 47-en, ahol egy motoros sérült meg.

Ebben a pillanatban kaptuk Beától a fotókat, aki azt írta: “Szegedről Csaba felé Vasarhely után dolgoznak a tűzoltók. Vezessetek óvatosan!”

FRISSÍTÉS: TELJES ÚTZÁR VAN

A 47-es főutat teljes szélességében lezárták a baleset miatt. Összeütközött két személyautó a 47-es főút 189-es kilométerénél, Hódmezővásárhely közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, és feszítővágó segítségével emeltek ki egy embert az egyik autóból. A baleset miatt teljes szélességében lezárták a főutat.

FRISSÍTVE 2.0: SAJNOS HALÁLOS VOLT A BALESET

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 2023. augusztus 4-én 19 óra körül történt a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely és Kútvölgy között, a 189-es kilométerszelvény közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi- eddig ismeretlen körülmények között- összeütközött. Egy személy meghalt, két személy pedig megsérült. Az útlezárás este fél 11 körül szűnt meg, a szakasz újra teljes szélességében járható.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb