Szegedi ArcokVideo365

Party Hard, Tiszabusz-módra: egyre felkapottabb az esküvői buszjárat Szegeden, fel is pattantunk egyre

Masszív a pörgés a Tiszabusz Plusz háza táján, mint Sutka Ferenc ügyvezető elmondta, non-stop járnak a légkondicionált járataik Magyarország és Albánia, Bulgária, Görögország és Franciaország között, az egyik pont akkor tért vissza Isztambulból, amikor az interjút készítettük. A 2023-as nyár nagy slágere a legénybúcsú mellett a lakodalmi buszjárat, amely egy költséghatékony megoldás a násznép mozgatására.

NO TISZABUSZ, NO PARTY

Mint Feri mesélte,

  • a menet a házasságkötő teremből indul,
  • ahonnan általában a templomba,
  • majd onnan a lagzi helyszínére viszik a vendégeket,
  • akiket aztán több turnusban, éjfélkor és hajnalban hoznak vissza Szegedre, az ifjú pár által kért pontokra.

Bevett szokás, hogy több buszt is rendelnek, a Tiszabusz Plusz gyakran 100-120 fős násznépet is megmozgat egy este alatt, a legtöbbször két nagyobb Mercedes buszra osztva.

18 BUSSZAL VÁRJÁK A NÁSZNÉPET, A LEGNAGYOBB EGY 58 FŐS MERCI

A közel 30 éve működő szegedi vállalkozás egyébként nem aprózza el a dolgot, 18 busz vár bevetésre a Dorozsmai és a Budapesti utak találkozásánál lévő óriási telephelyen, közülük a legnagyobb 58 fő kényelmes, klimatizált szállítására alkalmas. Egy korábbi beszélgetésünk alkalmával a cég első embere azzal büszkélkedett, hogy az elmúlt három évtizedet mindenféle slamasztika és komolyabb baleset nélkül pörögték végig, rákérdeztünk, az állítás a fél éve készített első interjúnk óta is tartja magát.

Ami igazi meglepetés volt, hogy annak dacára, hogy non-stop mennek az esküvői és legénybúcsú-járataik, semmiféle kótyagos kalamajkával sem kellett szembe néznie a Tiszabusz Plusz sofőrjeinek.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban találod, Szeged piacvezető személyszállítási cégét pedig a lenti elérhetőségeken:

  • +36 70 448 8888
  • +36 30 841 6003
  • 6728 Szeged, Dorozsmai út 38.
  • Még több infót a cégről és a szolgáltatásokról IDE kattintva találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb