Mindenmás

Majdnem tragédia lett a vége: megvan, hogy miért vezetett áramot a fémkapuba a makói férfi, a letartóztatását indítványozták ma

Csütörtökön egy makói ház kapujában egy férfi áramütést szenvedett. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy elektromos áramot vezettek a kapuba, ezért történt kis híján tragédia – írtuk meg tegnap, ma pedig újabb részletek láttak napvilágot. Mint kiderült, meglett a feltételezett elkövető, akinek a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, mert augusztus 3-án egy férfi áramütést szenvedett Makón. Mint írták, a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy elektromos áramot vezettek a kapuba.

NEM AKARTA, HOGY ZAVARJÁK

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség pénteken azt közölte, hogy a letartóztatását indítványozták a férfinak, aki a szomszédjaival való vita miatt vezetett áramot a fémkapuba. Közölték, hogy a férfi hosszabb idő óta haragban állt a szomszédjával és annak családjával. Az elkövető, hogy a szomszédok ne zavarják, áramot vezetett az utcafronti kapuba. A szomszédban lakó férfi augusztus 3-án dél körül beszélni akart vele, de amikor megérintette a kaput, áramütés érte. A férfi letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb