Mindenmás

HIVATALOS! A Taxi Plusz Szeged az idei SZIN szállítója – Mutatjuk, hogyan nyerhetsz ingyen utazást a fesztiválra!

Közeleg a nyár vége, és ezzel együtt egyre közelebb kerülünk városunk legnagyobb fesztiváljához a Szegedi Ifjúsági Napokhoz. Az idei SZIN augusztus 23. szerdától – 26. szombatig tart majd, hihetetlen sok fellépővel köztük olyan világsztárokkal, mint ALOK, Lukas Graham, Timmy Trumpet, Rita Ora, de a magyar sztárokból sem lesz hiány, tiszteletét teszi a Follow The Flow, a Halott Pénz, Majka, BSW és még sokan mások.

Azért, hogy ne kelljen aggódnod az utazás miatt, és kényelmesen odaérj a kedvenc fellépőid koncertjére, a Taxi Plusz hatalmas flottával fog gondoskodni a fesztiválozók kényelmes utazásáról. A bejáratnál fognak felsorakozni autóikkal, így amint kilépsz a fesztivál területéről, egy Taxi azonnal a rendelkezésedre fog állni, hogy gyorsan és épségben hazaérj egy átbulizott éjszaka után.

A legújabb nyereményjátékunkról hallottatok már? Próbáljátok ki magatokat most, ugyanis a legújabb nyereményjátékunkban 4db 5000 forintos Taxi Plusz kuponcsomagot sorsolunk ki, ezzel támogatva a szegediek szórakozását. Nincs más dolgotok, mint az alábbi Facebook poszt alá beírni, melyik fellépőt várod a legjobban az idei SZIN-en!

Az új járművek és fiatal sofőrök új lendületet adnak a társaságnak, ami elképesztő rugalmasságot nyújt a Taxi Plusztól, legújabb videójukban arról számoltak be, hogy miért pont ők a SZIN hivatalos szállítói, és milyen exkluzív élményekkel igyekeznek még nagyszerűbbé tenni a nyár zárását. A videót itt nézheted meg:

Azt tudtátok, hogy a Taxi Plusznak saját applikációja is van? Könnyű használni, gombnyomásra tudtok autót hívni, az érkező jármű helyzetéről pedig pontos tájékoztatást kaptok egy animáció formájában, hogy mindig tudjátok merre jár a fuvar. Ha nem vagy a technika ördöge, az sem akadály, hívj Taxit mobilon a +36 62 555 555-ös számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb