Mindenmás

Részegen meglovasított egy kisteherautót, pedig a vezetéstől is el volt tiltva a férfi Vásárhelyen

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki Hódmezővásárhelyen ittasan, az eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott kisteherautót – tudtuk meg a rendőrségtől kedden.

Kiderült, hogy a hódmezővásárhelyi rendőrök még 2023. május 18-án igazoltattak egy sofőrt a városban. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 23 éves férfi ittasan, a vezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett, valamint az autót is a tulajdonos tudta nélkül vitte el.

CSAK KERÜLNI AKART EGYET

Az egyenruhások a jármű vezetőjét elfogták, és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán elismerte, hogy mielőtt volán mögé ült, jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, illetve az autóval csak kerülni akart egyet. A gyanúsítottnak jármű önkényes elvétele bűntett, ittas állapotban elkövetett járművezetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb