Mindenmás

Egy különleges hely a Napfény városában: a Napfény Műterem

Szegeden imádunk összegyűlni, ünnepelni, beszélgetni, és élvezni a város egyedi atmoszféráját. Egy ilyen hely a Napfény Műterem, a Széchenyi tér szívében, a 2/a szám alatt.

A Napfény Műterem nem csupán egy étterem, vagy kávézó. Sokkal több annál. Mediterrán belső teraszával és exkluzív rendezvénytermével olyan atmoszférát teremt, amely minden vendég számára felejthetetlené teszi az itt töltött időt. Akár egy romantikus vacsorára vágyik a városban járó turista, akár egy helyi lakos szeretne egy különleges eseményt megünnepelni, a Napfény Műterem minden igényt kielégít. És ezt nem csak úgy írjuk mi is kipróbáltuk: ott voltunk a kulturális estéken, egyesületek szerveztek minden mentes vacsorákat, és barátaink is foglalták már le céges rendezvényekre is. 

Az élet fontos eseményeit itt különösen emlékezetessé tehetjük. Lehet az esküvő, születésnap, keresztelő, eljegyzés, legény- vagy lánybúcsú, babaváró, tejfakasztó parti, vagy céges rendezvény – a Napfény Műterem a tökéletes helyszín mindehhez. Személyre szabottan tudják, rendkívül gyorsan Neked elkészíteni az ételeket, hiszen Szegeden egyedülállóan két konyhával működnek. 

A rendezvénytermük pedig igazi exkluzivitást kínál: egyrészt mi is tudjuk mekkora segítség, ha a részletekkel nem kell külön foglalkozni, mindent megszerveznek, lerendeznek ami a helyszínen kell.  Másrészt pedig a kedvesség és a gyorsaság kiemelten fontos: ahogyan említettük korábban két konyhával működnek, így bárhány fős a rendezvény a finomságok frissen és gyorsan felszolgálásra kerülnek. 

Ha még nem jártál itt, vagy szeretnél egy különleges eseményt megszervezni, ne habozz felvenni a kapcsolatot a Napfény Műteremmel. Hívhatod őket a 0630/9526500-as számon, vagy írhatsz e-mailt a [email protected] címre. A Napfény Műterem a város szívében várja a régi és új vendégeit, hogy együtt ünnepeljék a mindennapok és a különleges pillanatok szépségét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb