Sport

Hupsz…pontokat hagytunk Ajkán, most nem jött össze a győzelem a Szegednek

Sajnos az NB II-ben sem helyzetekre játszák a focit, mert akkor tuti miénk a három pont: sokkal több helyzetünk volt, volt egy kapufánk is, de sajnos ezt a sportot gólra játszák.

Papp Áron, Haris Attila és Kővári Róbert sérült, így a Merkantil Bank 3. fordulójában Papp Áront Borvető Áron, Könczey Márkot Gera Norbert váltotta. Rögtön a találkozó elején vezetést szerezhettünk volna, Gajdos Zsolt ziccerénél azonban nagyot védett Horváth Dániel.

Prosser Dániel lőtt hatalmasat az első negyedórában, de a hazai hálóőr résen volt, majd a 20. percben már Horváth-kapus is verve volt, amikor Borvető Áron egy ragyogó labdaszerzést követően ajtó-ablak ziccerbe hozta Óvári Zsoltot, aki tíz méterről nem találta el az üres kaput. 

A szünet után is mi voltunk a jobbak, de nem jött össze a gól, sőt a hajrában két alkalommal is eldönthettük volna a találkozót: Prosser Dániel egy bravúros megoldás után jött a kapufa, sőt utána egy vitatható helyzetben a büntetőt sem kaptuk meg. Nagyon kell a szurkolás, mivel a harmadik helyről várhatjuk a szerdai játéknapot, amikor a Gyirmót érkezik a Szent Gellért Fórumba. 

Merkantil Bank Liga, 3. forduló
FC Ajka – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-0
Ajka, 700 néző. Vezette: Görög Márió (Horváth, dr. Bede).
FC Ajka: Horváth D. – Tóth G., Kenderes, Jagodics B., Csemer – Tajthy (Vogyicska Bálint, 70.), Babos B., Zsolnai R. (Doncsecz, 69.), Csizmadia – Szarka Á. (Borsos F., 75.), Sejben (Gaál B., 75.). Vezetőedző: Jeney Gyula.
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera N. (Fábiánkovics, 90+3.), Szilágyi Z., Nagy Zs., Tóth B. – Bíró B., Nyári P. (Radics M., 79.), Óvári (Palincsár, 90+3.) – Prosser (Magyar Zs., 79.), Borvető (Könczey M., 79.), Gajdos. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb